Virshlle me brumë të fërguara në shkopinj

  1. Merrni virshlle sipas sasisë së dëshiruar dhe prisni në gjysma. Shponi secilën gjysmë me një shkop nga ana e prerë.
  2. Merrni një enë të thellë dhe në të përzieni miellin me qumësht. Hidhni pak kripë nëse dëshironi.
  3. Ngjyni virshllet në brumë dhe fërgoni në vaj shumë të nxehtë.
  4. Lini të ftohen paksa. Mund t’i shoqëroni me keqap, majonez apo ndonjë salcë.

Tags:shkopinjvirshlle
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
19/04/2017
qumësht
miell
virshlle
shkopinj
vaj
Printo recetën

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.