Vezë të pjekura në domate

Merrni domatet dhe prisni në gjysma. Me një lugë largoni me kujdes pjesën e brendshme derisa të mbetet vetëm pjesa e jashtme (muret).

Merrni vezët dhe në secilën pjesë domateje theni nga një. Spërkatni me kripë piper dhe origano mbi.

Vendosni në një tepsi të vogël dhe pjekni në furrë për rreth 10 apo 12 minuta. Ju bëftë mirë!

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
20/06/2017
2
domate
4
vezë
kripë
piper
origano
bukë tosti për shërbim
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.