Turshi me lulelakër

  1. Në një fuçi i vendosim së bashku specat, lulelakrën dhe trangujt së bashku.
  2. Sipër ua shtojmë ujin e përzier me kripë, sheqer dhe uthull.
  3. I lëmë deri sa të vjen turshia.
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
01/08/2017
5 l
ujë
300 gr
kripë
200 gr
sheqer
700 ml
uthull të bardhë
Speca
Lulelakër
Tranguj
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.