Tost francez me nutellë

Merrni vezën dhe thejeni në një enë. Shtoni qumështin dhe sheqerin dhe tundeni fort.

Zhtyni rriskat e bukës në enë.

Merrni një tigan dhe shkrini pakëz gjalpë në të dhe pastaj fërgoni me rend në tigan nga të dyja anët.

Lyeni njërën rriske me nutellë mbi dhe mbublojeni me tjetrën rriskë të bukës.

Shërbejeni të ngrohtë me dredhëza. Ju bëftë mirë!

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
19/06/2017
120 gr
dredhëza
1
vezë
40 ml
qumësht
1 lugë e mesme
sheqer
2
rriska bukë e bardhë për tost
gjalpë
1
lugë plot me nutellë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.