Torte piramidë

E shtrijmë një folje alumini në madhësinë e tepsisë së furrës së rrymës dhe në të shtrijmë biskotat në tre rende. Përmbi ia vendosim pudingun e gatuar sipas udhëzimeve në paketim.

E përsërisim procesin katër herë. Herën e fundit mbi pudding hedhim shllag dhe pastaj  vazhdojmë mënyrën e njejtë të lyerjes së biskotave.

Pasi t’i përfundojmë 4 kate, në mes ia vendosim bananet.

Bashkojmë skajet e foljes së aluminit me kujdes në mënyrë që të fitojmë një piramidë.

E fusim ëmbëlsirën në frigorifer për për tu ftohur.

Pasi ta nxjerrim nga frigoriferi e lyejmët tërë sipërfaqën me krem shllag dhe sos të çokollatës. Ju bëftë mirë!

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
11/07/2017
biskota
1
puding
banane të vogla
shllag krem
sos çokollate
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.