Tortë e madhe ditëlindjesh

  1. Recetën për pandispanjën e gjeni këtu.
  2. Në një enë të thellë rrahni së bashku të bardhat e vezëve dhe sheqerin derisa sheqeri të jetë shkrirë i tëri dhe një masë shkume të jetë formuar.
  3. Shtoni gjalpin pak e ngapak duke e rrahur masën vazhdimisht. Shkrini çokollatën e zezë në avull ose mikrovalë dhe më pastaj derdheni tek masa. Përzini masën mirë e mirë.
  4. Merrni petën e parë dhe vendoseni në enën për shërbim. Mbulojeni me çokollatë dhe pastaj vendoseni petën e dytë. Përseëriteni procesin.
  5. Në fund të tërë tortën mbulojeni me kremën dhe zbukurojeni.
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
08/05/2017
1
petë pandispanje
6
të bardha veze
1 1/2 gota
sheqer
2 gota
gjalpë e shkrirë
750 gr
çokollatë e zezë e shkrirë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.