Speca të mbushur me vezë dhe perime

Ngrohni furrën në 170 gradë. Merrni specat dhe lani. Preni bishtat e tyre me thikë dhe largoni farat. Rendisni ata në një tepsi të vogël, apo tepsi mafinsash ashtu që të qëndrojnë në këmbë përpjetë.

Lejoni brokollin të shkrihet.

Merrni një enë të thellë dhe tundni të gjithë ëprbërësit së bashku. Shtoni brokollin dhe pastaj derdhni masën nëpër speca.

Pjekeni në qendër të furrës për pothuajse një orë. Lejoni të ftohen para se t’i shërbeni!

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
06/07/2017
4
speca somborka (shumëngjyrësh)
1 gotë
brokolli i ngrirë
1/2 gotë
qumësht
1/2 lugë e vogël
hudhër pluhur
1/4 e lugës
erëza sipas dëshirës
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.