Smothie e gjelbërt me mollë dhe spinaq

  1. Merrni mollën dhe largojani bërthamën.
  2. Lani spinaqin.
  3. Vendosni të gjithë përbërësit në blender, pos akullit.
  4. Përzieni mirë e mirë dhe pastaj shërbeni me kubet e akullit brenda.
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
19/05/2017
1
mollë e gjelbërt
1 gotë
copa pjeshke e ngrirë
1 gotë
spinaq
5
kube akulli
2 gota
ujë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.