Smoothie me jogurt dhe pemë

  1. Fillimisht derdheni jogurtin në blender.
  2. Qëroni mollën dhe pjeshkën, largoni bërthamat dhe coptojini. Shtoni tek jogurti.
  3. Qërojeni, coptojeni dhe shtojeni bananen në blender.
  4. Shtoni farat chia dhe përzijeni smoothie-n.
  5. Mund ta shërbeni menjëherë apo ta mbani në frigorifer deri në 24 orë.
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
08/06/2017
1
banane
1
mollë
1
pjeshkë
1 gotë
jogurt pa yndyrë
2 lugë të mëdha
fara chia
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.