Smoothie me dredhëza dhe qumësht

Merrni një blender (përzierës) dhe hidhni dredhëzat në të.

Përzini për 30 sekonda dhe pastaj shtoni edhe qumështin dhe mjaltën.

Përzieni edhe për një minutë më tepër dhe pastaj shërbejeni.

Ju bëftë mirë!

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
30/06/2017
1 gotë
qumësht
1 gotë
me dredhëza të ngrira
Pak mjaltë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.