Smoothie me banane dhe hurma të thata

Mëngjesi me një smoothie me banane dhe hurma të thata do ua gjallërojë ditën.

Kjo pije mbron zorrët dhe rregullon presionin arterial falë përmbajtjes se lartë të kaliumit.

Përzieni një banane, 3 hurma të thata, 1 kos, 3 bajame dhe 100ml lëng molle në blender.

Pijes mund t’i shtoni edhe akull. Ju bëftë mirë.

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
07/08/2017
1
banane
3
hurma të thata
1
gotë jogurt
100 ml
lëng molle
Printo recetën

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.