Shtrudlle me çokollatë

 

  1. Recetën për brumë kroasantësh e gjeni këtu 
  2. Tëhollojeni petën në mënyrë që shtrudlleja mos të dalë shumë e trashë.
  3. Merrni petën e kroasantit dhe priteni sa tre herë madhësia e çokollatës.
  4. Largoni pjesën e tepërt dhe vendoseni çokollatën në mes të brumit. Ne ju sygjerojmë të merrni një çokollatë me lajthi dhe arra.
  5. Me një thikë prisni brumin anash në mënyrë të tërthortë (sikur në fotografi) dhe palosni një mbi një.
  6. Lyjeni shtrudllën me të verdhë veje përmbi dhe hidhni fara susami.
  7. Pjekeni në temperaturë 200 gradë derisa të skuqet. Ju bëftë mirë.

Shtrudlle me çokollatë brenda tekstit

Postuar nga
Admin
Postuar me
06/04/2017
1
çokollatë
Petë kroasantësh
Fara susami
1
E verdhë veze
Printo recetën

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.