Shpageta të ziera për fëmijë

  1. Veni ujin mbi zjarr dhe lijeni të vlojë. Shtoni pakëz kripë nëse fëmija juaj i ka mbushur 12 muaj tashmë.
  2. Shoni shpageta të zihen derisa të zbuten, por mos i lini të zbuten tepër meqë mund të bëhen ngjitëse.
  3. Mos i shtoni ndonjë sos meqë nuk është mirë për foshnjën.
  4. Lejoni të voglin tuaj t’i hajë me lugë ose me duar.

Postuar nga
Admin
Postuar me
07/04/2017
Shpageta
Ujë
Pakëz kripë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.