Shkopinj të mbushur me çokollatë, lajthi dhe kanellë

Shkopinj të mbushur me çokollatë, lajthi dhe kanellë
  1. Së pari ngroheni furrën në temperaturë 190 gradë C më pas lyjeni me vaj nje fletë të madhe për pjekje.
  2. Në një enë të gjerë përzieni sheqerin me kanellën derisa të kombinohen mirë. Ngadalë hapeni brumin por pa ja hequr damarët për të formuar një trekëndësh.
  3. Shtypni lehtë damarët ashtu që të formohet më lehtë drejtkëndëshi për t’i bashkuar prapë sa më mirë që të mundeni.
  4. Prisni secilin katror përgjysmë për të formuar drejtkëndësha më të gjatë.
  5. Shpërndajeni një vijë të hollë e të gjatë me masën e çokollatës dhe lajthive të secilit drejtkëndësh.
  6. Bashkoni qoshet e drejtkëndëshave dhe sigurohuni që të bashkohen mirë, dhe mbyllni të gjitha hapësirat.
  7. Zhytni lehtë shkopinjtë në masën e kanellës me sheqer. Filloni të dredhni shkopinjtë kështu që do të mund të rritet gjatësia e tyre.
  8. Përsëriteni të njëjtën gjë me shkopinjtë e mbetur. Shtroni ato në fletën e përgatitur për pjekje dhe pjekni për 10-13 minuta.

Postuar nga
Admin
Postuar me
05/04/2017
1
Petë
½
Gotë masë çokollate me lajthi
¼
Gotë sheqer
1
Lugë gjelle kanellë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.