Sendviç për fëmijë

  1. Fillimisht zini vezët fort. Lini të ftohen, qëroni dhe pastaj prisni në rriska.
  2. Fusni rriskat e bukës një nga një në tost dhe lini derisa të forcohen paksa.
  3. Spërkatni secilën nga rriskat e bukës me vaj ulliri. Prisni domaten në rriska dhe mbuloni rriskat e bukës me domate.
  4. Spërkatni ngapak me kripë dhe origanio.
  5. Rendisni rriskat e vezëve të ziera mbi domatet. Hiidhni djath mozarella përmbi. Futni në furrë për 5 minuta. Fëmijët tuaj do i adhurojnë.
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
24/04/2017
4
rriska bukë
1
domate
vaj ulliri
2
vezë
origano
djath mozarella i grirë
kripë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.