Pure molle

Mosha 4-6 muajsh

Qëroni 4 mollë të ëmbla dhe pastaj prisni në kubikë të vegjël. Vini në një tenxhere dhe mbuloni me ujë. Vini të zihen deri sa te jenë zbutur (rreth 6-8 minuta).

Më pas bluajeni deri sa të formohet një pure (mund të shtoni pak nga uji që u zien per ta bërë më të lëngshme,varet si e pëlqen fëmija).

Kjo recetë ju jep 4 porcione për një fëmijë 4-6 muajsh dhe mund të ruhet i ngrirë në  frigorifer.

E njejta gjë mund të bëhet edhe me dardha.

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
01/08/2017
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.