Pomfrita shumë të thatë të pjekur në furrë

  1. Ngrohni furrën në 200 gradë celsius.
  2. Qëroni patatet dhe prisni ato në formë pomfritash të hollë dhe të gjatë.
  3. Merrni një tepsi dhe shtrojeni me letër për pjekje.
  4. Spërkatni pomfritat me vaj ulliri dhe kripë të imët.
  5. Përzieni pomfritat që të marrin kripën dhe vajin e ullirit.
  6. Fusni tepsinë në furrë dhe pjekni për 25 minuta.
  7. Kujdes: Mos i fusni në furrë nëse furra nuk është e ngrohur në 200 gradë.
Tags:pomfrita
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
28/04/2017
3
patate të mëdha
2 lugë të mëdha
vaj ulliri
1/4 e lugë së vogël
kripë e hollë
Printo recetën

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.