Mollë me karamel

  1. Merrni një mollë dhe ndajeni në mes.
  2. Largoni me një lugë bërthamën dhe pak pjesë nga mishi i mollës.
  3. Mbusheni me karamel dhe futeni të ftohet në frigorifer.
  4. Kur të jenë ftohur prisni në gjysma dhe shërbeni.

Postuar nga
Admin
Postuar me
23/03/2017
Molla
Karamel
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.