Fërgesë me vezë dhe proshutë

  1. Merrni copat e proshutës dhe coptoni. Merrni një enë të thellë dhe theni vezët në të. Tundni fort dhe pastaj shtoni qumështin. Vazhdoni t’i tundni.
  2. Shtoni proshutën e coptuar, kaqkavallin, qepën e coptuar, kripën dhe tomatinat e prera në gjysmë.
  3. Merrni një tepsi jo të madhe dhe shtrojeni me letër për pjekje. Futeni në furrën e ngrohur paraprakisht dhe pjekeni për rreth 30 minuta.
  4. Ju bëftë mirë!
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
27/06/2017
8
rriska proshutë
200 ml
qumësht
8
vezë
75 gr
kaqkavall
1
qepë e re e coptuar
kripë
8
tomatina
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.