Bizele të ziera

 

Pushoni së shtypuri bizelet në procesor dhe filloni të ushqeni fëmijën tuaj me bizele të plota kur ai apo ajo të ketë mbushur 9 muaj e më tepër.

  1. Vendosni mbi zjarr një tenxhere me ujë dhe lini të vlojë.
  2. Kur uji të ketë vluar shtoni bizelet dhe zieni në temperaturë mesatare me një majë gishtërinjësh kripë.
  3. Vendosni në një pjatë dhe lini të ftohen. Lejoni fëmijën tuaj t’i hajë ato vetë, me lugë apo duar.

Postuar nga
Admin
Postuar me
07/04/2017
Bizele të ngrira
Ujë
Kripë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.