Banane me çokollatë

  1. Merrni bananet dhe qëroni. Prisni në gjysma dhe shponi me shkopinj akulloresh në fund.
  2. Merrni çokollatën dhe shkrijeni në avull.
  3. Teksa është ende e ngrohtë zhytni bananen në të. spërkateni me kokos, apo lajthi të coptuara apo sbukurime të tjera.
  4. Vendoseni mbi një letër për pjekje dhe futeni në frigorifer të ftohet.

Postuar nga
Admin
Postuar me
28/03/2017
Banane
Çokollatë
Gjalpë
Lajthi të coptuara, kokos me ngjyra etj
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.