Akullore sendviç e përgatitur në shtëpi

Në fundin e një ene katrore rendisim biskotat (gjysmën).

Mbi to shtriejmë një shtresë kremi të cilin e përgatisim duke e rrahur me mikser kremin e qumështit me qumështin panda.

Mbi to rrafnjojmë një shtresë krem të cilin e përgatitëm duke rrahur në mikser kremin e pastiçerisë me qumështin e ëmbël panda….

Mbi këtë shtresë shtrojmë një shtresë të hollë me biskota të thërrmuara me dorë.

Mbi biskotat e thërrmuara shtrojmë reçelin.

Mbi reçelin shtrojmë gjysmën e kremit që mbeti.dhe pastaj e mbulojmë me biskota.

E vendosim përgatitjen në frigorifer, në temperaturën më të ulët, për 1 orë.

Më pas e presim akulloren në madhësinë e dëshiruar dhe i ngjyejmë në çokollatën e shkrirë ose vetëm i spërkasim me të. E fusim sërish ën frigorifer sa të ngrihet çokollata dhe më pas i shërbejmë.

Postuar nga
Shkurta
Postuar me
07/08/2017
3
pako me biskota
500 ml
krem qumështi
300 ml
qumësht panda
5-6 lugë
reçel luleshtrydhesh
1
çokollatë e shkrirë
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.