Akullore e ngrirë në portokall

  1. Merrni lëngun e portokallit dhe futeni në friz. Lëngu duhet të jetë i trashë
  2. Merrni portokallat dhe prisjani kokën por kujdes mos e dëmtoni lëvoren. Largoni brendinë me kujdes poashtu, pa e prishur lëvoren.
  3. Nëse dëshironi lëngun mund ta bëni vetë nga brenditë e portokalleve.
  4. Kur lëngu të ketë filluar të ngrihet paska, mbushni lëvoret e portokallave dhe fusni në friz për minimumi 4 orë të tjera.
  5. Hani sidomos në një ditë me shumë diell. Ju bëftë mirë!
Tags:Akulloreportokall
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
05/05/2017
3 gota
lëng portokalli
3
portokalla të mëdhenj
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.