Akullore e ngrirë me kivi

  1. Merrni një blender dhe hidhni në të mangon dhe ujin.
  2. Merrni kivin dhe qërojeni. Prisni dy rriska në mes dhe lini anash.
  3. Pjesën tjetër të kivit hedheni në blender. Përzijeni fort e fort.
  4. Merrni një gotë dhe vendosni në të rriskat e kivit. Vendosni një shtagë nga ato të akulloerve dhe derdhni masën e bluar në blender.
  5. Futeni akulloren në friz dhe ngrijeni për 5-6 orë.
  6. Kur ta nxjerrni largoni gotën me kujdes. Kjo do jetë freskia më e mirë e verës!
Postuar nga
Shkurta
Postuar me
30/05/2017
3/4
e një mangoje
1/4
e gotës ujë
1
kivi
Printo recetën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.