10 receta sallatash verore

Ashtu si e dijmë vera është sezonë sallatash, dhe ato janë ushqimi më i sygjeruar dhe i parapëlqyer për shumicën gjatë ditëve të nxehta.

Të shijshme dhe me plot vitamina, ne sjellim për ju 10 receta sallatash që duhet t’i provoni gjithsesi. Klikoni mbi emrin e secilës sallatë për recetën.

#1

Sallatë e gjelbërt me djath

 

#2

Sallatë me karrota

 

#3

Sallatë me tranguj

 

#4

Sallatë shumëngjyrëshe me mish pule

 

#5

Sallatë me patate

 

#6

Sallatë me bullgur

 

#7

Sallatë greke me makarona

 

#8

Sallatë verore me lakër

 

#9

Makarona me sallatë

#10

Sallatë me oriz dhe mish pule