10 mënyra se si ta zbukuroni pjatën e fëmijës suaj

Fëmijët pa dyshim që pëlqejnë të bëjnë naze kur vie puna tek ushqimi. Sidomos kur bëhet fjalë për perimet. Ata parapëlqejnë të hanë një hamburger në vend të brokollit apo karrotave.

Por ka shumë mënyra sesi t’i shtyni fëmijët tuaj të hanë pa bërë zhurmë, madje me shumë dëshirë. Një nga to është të zbukuroni pjatën e tyre duke ndërtuar personazhe nga filmat e animuar me perimet dhe ushqimet e tjera.

Ne ju sjellim disa shembuj se si ta organizoni pjatën e të voglit tuaj në mënyrë që të hajë me shumë dëshirë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.