Shëndetshëm


Si të ndalim lemzën?!!!Lemza, nganjëherë, ia qëllon të na kapë mu në momentet më të papërshtatshme. Teksa jemi duke biseduar me njerëz të rëndësishëm, në mbledhje pune, apo edhe situata të tjera. Por jorehatisëLIFESTYLE


Mbështetje për zhvillimin e arsimit dhe punësimit në KosovëProgrami SEED “Mbështetje për zhvillimin e arsimit dhe punësimit në Kosovë” faza e dytë mbështetet nga Agjensioni Austriak për Zhvillim (ADA) dhe realizohet në në Kosovë, Shqipëri dhe Serbi dhe kaSPORTS


5 ushtrime që jeni duke i bërë gabimShumica e njerëzve besojnë që secili ushtrim fizik shkakton humbje peshe, gjë që është e pavërtetë. Nëse dëshironi të humbisni peshë ju duhet të mos bëni më ushtrime të cilat rrisinKIDS


 Shenjat që fëmija juaj është në depressionShkaqet e depresionit tek fëmijët mund të shkojnë nga predispozita gjenetike për ndikimin e mosmarrëveshjeve ndërmjet prindërve.

Depresioni në fëmijëri bëhet një pengesë në rritjen normale fizike dhe aftësive të fëmijës, performancaRecetat sezonale